Dodatne informacije

Vse, kar želite izvedeti o programu

Dodatne informacije o programu

Kaj se je zgodilo z mojimi razmišljanji od lanskega spletnega misijona?

Vaši odgovori so varno shranjeni v obliki ZIP datoteke in jih lahko dobite, če pošljete email na info@jozef.si.

Kaj je postna spletna priprava?

Poseben brezplačen program duhovne priprave oziroma spletni misijon, namenjen vsem, ki želite veliko noč doživeti poglobljeno ob duhovni pripravi, ki jo spremljate na spletnem misijonu. Program poteka od začetka postnega časa (od pepelnice ali 1. postne nedelje) do 5. postne nedelje, 7. aprila 2019, ko je ob 14h30 molitev žalostnega dela rožnega venca na celjski kalvariji in zaključek molitve z možnostjo spovedi v cerkvi sv. Jožefa. Pridružite se mu lahko kdajkoli želite, saj ni bistveni dan začetka ali konca priprave, temveč, da sodelujete in se na največji krščanski praznik duhovno pripravite.

Kako poteka?

Vsak obiskovalec  postne spletne priprave si lahko vsak teden pred veliko nočjo ogleda nov video nagovor. Če se v program tudi prijavi, lahko po ogledu videa, vsebino premišljuje s pomočjo interaktivnega vprašalnika za osebni razmislek. Odgovori na ta vprašalnik se uporabniku samodejno pošljejo na njegov elektronski naslov in jih ne vidi nihče drug kakor on.

Po prijavi lahko obiskovalec napiše tudi svoj komentar video prispevka ter tako delite svoje razmišljanje z drugimi uporabniki.

Kdo se lahko prijavi?

Na spletno pripravo se lahko prijavi vsakdo. Program je brezplačen!

Kdaj se lahko prijavim?

Prijavite se lahko kadarkoli v postnem času oz. v času trajanja spletnega misijona.

Ali lahko prekinem sodelovanje v programu?

Seveda! Iz spletnega misijona lahko kadarkoli izstopite.

Kdaj se program začne in konča?

V program se lahko vključite kadarkoli od začetka postnega časa od pepelnice naprej. Zaključi se na 5. postno (tiho) nedeljo ob 14h30 popoldne z molitvijo žalostnega dela rožnega venca na celjski Kalvariji in s priložnostjo za sv. spoved v cerkvi sv. Jožefa v Celju.

Ali moram k vsakemu video nagovoru napisati komentar in kdo jih lahko bere?

Vsi prijavljeni so lepo povabljeni, da k video nagovoru napišejo svoj komentar ter tako svoje razmišljanje delijo tudi z drugimi. Komentar seveda ni obvezen. Komentarje lahko berejo le registrirani uporabniki.

Kontaktirajte nas

Pošljite nam svoje sporočilo. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.